Winterklussen in uw tuin

Veel mensen denken met name in het voorjaar en in de zomer aan hun tuin. Dat is natuurlijk ook niet gek want dat is de periode dat je lekker in de tuin kunt zitten. Een goed aangelegde tuin is echter ook in de winter mooi en netjes verzorgd.

Dat het winter is betekend natuurlijk niet dat onze hoveniers niets te doen hebben. We werken gewoon lekker door, er zijn zelfs klussen die het beste in de winter aangepakt kunnen worden.

Beschoeiingen
Het plaatsen of vervangen van een beschoeiing is voor ons een veel voorkomende bezigheid. Deze werkzaamheden voeren we het liefst in de winter uit aangezien u er dan het minste hinder van ondervindt. Door ’s winters een beschoeiing te plaatsen kunt u in het voorjaar en de zomer genieten van het eindresultaat. Tijdens het seizoen dat u in tuin kunt zitten heeft u dus geen overlast van groot materieel in uw tuin.

Bomen verwijderen
Het verwijderen van bomen is ook zo’n klus die bij uitstek in de winter gedaan kan worden. Doordat de bomen in de winter kaal zijn is het verwijderen en afvoeren een stuk eenvoudiger. Daarnaast is de kans op het beschadigen van andere begroeiing in de winter stukken kleiner. Geniet dus komend voorjaar van meer zon in de tuin of meer ruimte in uw tuin en laat die boom deze winter verwijderen.

Bekijk eens onderstaande projecten

Recente berichten