Den Dunnen Hoveniers logo
Tuinontwerp

Het ontwerp van uw tuin

Het ontwerpen van tuinen doen wij vakkundig in eigen beheer. Bij het maken van een ontwerp wordt er onder andere rekening gehouden met de stijl en vormgeving van uw woning of bedrijfspand, de omgeving, zon en schaduw. Ook houden we rekening met uw budget. Voordat er een ontwerp op tafel ligt komen we eerst bij u langs voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en eisen voor uw tuin.
Op het moment dat wij het tuinontwerp klaar hebben, maken we een afspraak voor een vervolggesprek. Hierin bekijken en bespreken we het tuinontwerp. Als het tuinontwerp helemaal naar uw smaak is, bepalen we welke materialen er definitief in worden verwerkt.
Wij houden bij het maken van een ontwerp altijd rekening met uw budget. U kunt kiezen hoe u de werkzaamheden wilt laten uitvoeren. Wilt u een vaste prijs of wilt u een prijs op basis van nacalculatie? Bij het kiezen voor een vaste prijs krijgt u vooraf een uitgebreide offerte, waarin u ziet voor welke prijs de werkzaamheden worden uitgevoerd en welke materialen er worden gebruikt. Als u kiest voor nacalculatie, dan krijgt u als de werkzaamheden zijn voltooid een overzicht van alle gewerkte uren en gebruikte materialen.

Zijn we het eens over het ontwerp, dan starten we met de aanleg van uw nieuwe tuin! De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens het plan. Eventueel tussentijdse (nieuwe) inzichten worden altijd met u besproken. Onze kwaliteitsnormen van de te gebruiken materialen en de uitvoering zijn hoog.

Vrijblijvend advies

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Projecten
Betrouwbaar
Met onze expertise en uw persoonlijke
wensen komen wij tot een resultaat
waar u vele jaren plezier van zult hebben!
Maak een vrijblijvende afspraak
Betrouwbare partners
actief sinds
Sinds 2012 actief
tuinen ontworpen
1500+
Tuinen ontworpen
1000+
Tuinen aangelegd
250+
Tuinen onderhouden
menu