Nederland is een echt waterland. Beschoeiing worden toegepast om tuinen te beschermen langs sloten, rivieren en kanalen. De winter is een mooie periode om een beschoeiing te plaatsen, uw beschoeiing te laten nakijken en eventueel te laten herstellen.

Een tuin met een aflopende oever richting de sloot heeft als nadeel dat het aantal bruikbare vierkante meters beperkt wordt. Door het plaatsen van een beschoeiing aan een slootkant kunt u gebruik maken van extra bruikbare vierkante meters. Door de beschoeiing van een hekwerk of schutting te voorzien creëren we een veilige situatie voor uw (klein)kinderen of huisdieren. U wilt natuurlijk niet dat iemand in het water valt. In combinatie met een vlonder maakt u optimaal gebruik van uw beschoeiing en kunt u een mooie zitje maken of een plek om een boot af te meren.

We hebben ruime ervaring in het plaatsen van beschoeiingen. We stellen ook hoge eisen aan de verankering diep in de oever. Beschoeiing die niet goed geplaatst is en onvoldoende verankerd, gaat na verloop van tijd verzakken en dat is natuurlijk niet wat u wilt. Wij plaatsen beschoeiingen in één keer goed, zodat u er vele jaren plezier van hebt.

De winter is een ideale tijd om een beschoeiing te laten plaatsen. In deze periode gebruikt u de tuin minder en planten zijn in de ruststand. U ervaart minder overlast, de planten hebben minder last van werkzaamheden en in het voorjaar kunt u genieten!

Hoe is uw beschoeiing eraan toe? Veel tuin-eigenaren hebben geen idee van de staat van hun beschoeiing. Onze vakmannen komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw beschoeiing te beoordelen en u van advies te voorzien.

Beschoeing giessen
beschoeing7
img-20170308-wa0053
9