Bij een hovenier denkt niet iedereen aan schuren of overkappingen. Wij kunnen dit ook voor u verzorgen. We hebben een voormalig timmerman in dienst die alles voor u kan realiseren.

Als hovenier merken we dat er steeds meer vraag komt naar maatwerk schuttingen, schuren en overkappingen. Wij hebben een timmerman in dienst die alles op maat kan maken.
Met een overkapping / schuur verlengt u het tuinseizoen. U kunt heerlijk genieten van het zicht op de tuin. Een houtkachel of infraroodlampen maken het aangenaam warm waardoor u langere buiten kunt zitten en het ‘buitenseizoen’ verlengen. Door het toepassen van glazen schuifwanden maken we het nog comfortabeler en wordt de wind en kou buiten gehouden.

Wij kunnen het totaalproject voor u oppakken. Vanaf uw idee, de fundering tot en met de volledige plaatsing van uw schuur of overkapping. Schuren en overkappingen kunnen we in elke houtsoort en afwerking maken. De palen plaatsen we op betonpoeren zodat de palen vrij staan van de grond en niet kunnen wegrotten.

Ook in dit geval is de winter de ideale tijd om dit uit te laten voeren. U ervaart minder overlast doordat u toch niet in de tuin zit. Als het voorjaar aanbreekt geniet u vanaf de eerste voorjaarsdagen van uw overkapping en de ontluikende tuin. We nodigen u uit om een afspraak met ons te maken en uw ideeën te bespreken

houten-schuur8
IMG-20141115-WA0006

CONTACT MET DEN DUNNEN HOVENIERS

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.