Projectbeschrijving

De volledige tuin is vernieuwd.
Als eerste is de beschoeiing vernieuwd. Daarna is er een gesprek geweest met de klant over de wensen voor de tuin. Naar aanleiding hiervan is er een tekening gemaakt.

De onderstaande elementen zijn verwerkt in deze tuin:

– Het vernieuwen van de beschoeiing.
– Afgraven van de oude grond.
– Het aanbrengen van ophoogzand en bosgrond.
– Volledige beregening incl. beregeningscomputer.
– Het aansluiten van het hemelwaterafvoer.
– Nieuwe elektrische aansluitingen.
– Nieuwe tegels: 60×60 tegels in combinatie met klinkers.
– Het plaatsen van een kastanje houten schutting.
– Boven op de beschoeiing een lage schutting met gegalvaniseerde betonnetten.
– Het plaatsen van een waterornament van 4 waterschalen.
– Boven het terras en het pad naar achteren is er een pergola gemaakt. Deze is gemaakt van Larix houten palen 15×15 cm.
– Het zetten van Leilinden.
– Het leggen van grasmatten.
–┬áVolgens het besproken beplantingsplan zijn de planten gepoot.

Klant:

Parallelweg
Hardinxveld-Giessendam