In de Wilhelminastraat in Hardinxveld hebben we een volledige voor- en achtertuin aangelegd. De eerste stappen zijn natuurlijk het inventariseren van de wensen. Daarop volgt een ontwerp en offerte die natuurlijk ook persoonlijk wordt toegelicht.

In de achtertuin hebben we een pergola gemaakt van dikke Douglas palen. De bestrating bestaat hier uit gebakken waaltjes en grijze tegels. In de bestrating zijn borders gemaakt voor de beplanting. De waaltjes zien we terug in het pad naar de voortuin. In de voortuin gebruiken we deze stenen ook weer voor twee vierkante borders. De grijze hardstenen tegels komen ook in de voortuin weer terug. In de border aan de voorkant van de voortuin komen diverse bomen en planten voor een mooi groen aanzicht.

Locatie:

Wilhelminastraat
Boven-Hardinxveld

  • Wij hebben door Den Dunnen onze voor en achtertuin aan laten leggen. We hebben als eerst een tweetal prettige gesprekken gehad over ons tuinontwerp en daarbij heeft Bas enkele nuttige tips en leuke ideeën aangedragen. Ook onze eigen inbreng werd gewaardeerd.

    Één van de speerpunten in het ontwerp was het waterprobleem dat ontstaat bij hevige regenval.  Alles bij elkaar zijn we tot een fraai ontwerp gekomen. Daarnaast hadden wij een grote wens op in één bepaalde week de tuin aan wilde laten leggen en daar was hij dan ook flexibel in. Wat onder andere leuk was, was om zelf mee te werken met het aanleggen van de tuin. Het grote voordeel is dat er tijdens het werk nog dingen naar onze wens aangepast konden worden.

    Kortom, we zijn zeer tevreden over het geleverde werk van de drie mannen.

    Familie van Velzen Boven-Hardinxveld

BEKIJK MEER PROJECTEN IN DE CATEGORIE: