Projectbeschrijving

Een voortuin is het eerste wat je ziet, als je bij een huis aankomt. Deze tuin is afgegraven voor de juiste hoeveelheid zand onder het straatwerk. De slangen voor de beregening en kabels voor de verlichting zijn geplaatst. In de tuin voor het raam zijn twee rondingen gemaakt met grassen. Centraal staat de fontein. Op de vier hoeken van het grind vlak staan rozen. En aan de voorkant onder de 2 bolboompjes staat Lavendel. Er is gekozen voor een pad naar de voordeur bestraat met  grote rechthoekige stenen met daar omheen klinkers. Naast het pad zijn Eikenbladhortensia’s geplaatst.

  • In het voorjaar wilden we graag een nieuwe voortuin aan laten leggen. We gingen advies inwinnen bij Den Dunnen Hoveniers. Zij kwamen voor een gesprek om onze wensen helder te krijgen. Zelf wisten we niet precies hoe we het wilden, maar zij hadden boeken mee om voorbeelden te laten zien. Aan de hand daarvan en hun deskundig advies kwam er een schitterend ontwerp uit!


    Er werd een tekening gemaakt zodat we een goede voorstelling konden maken. We kwamen tot de conclusie dat we toch wat meer ‘groen’ in de tuin wilde, en de tekening werd zonder problemen aangepast. Na enkele weken werd de tuin aangelegd door Den Dunnen Hoveniers. Zij hebben fantastisch werk geleverd. Naast de aanleg, kregen we ook advies over de verzorging en onderhoud van de tuin. We zijn tot op heden erg enthousiast over de tuin en krijgen veel complimenten.

    Familie Vermeulen Boven-Hardinxveld

Klant:
Prinses Marijkestraat
Boven-Hardinxveld