Deze tuin is aangelegd in combinatie met de tuin van de buren. Voor een mooie uitstraling zijn aan de voorkant ook hier twee bakken gemaakt met grind er omheen in natuurtinten. De oprit is gemaakt van een antraciete betonklinker.

We hebben kunststof keerwanden ingegraven om de druk van de te bouwen schuur op te vangen. De achtertuin bestaat verder uit antraciete tegels gecombineerd met gebakken klinkers. De tegels lopen als staptegels in het gras door. De trampoline is ingegraven zodat het een geheel vormt met de tuin. De beschoeiing en vlonder is gemaakt van duurzaam FCS hardhout. De vlonder is afgemaakt met boerengrind zodat je gemakkelijk bij de waterkant kunt komen.

In deze tuin hebben we ook beregening en bedrading voor verlichting opgenomen. Een slimme keuze op het moment dat er toch gegraven wordt in de tuin.

Locatie:

Botenwerf 3
Boven-Hardinxveld

  • Een zandbak als tuin was niet echt onze wens bij onze nieuwbouwwoning, maar ja wat dan wel. Bas den Dunnen bellen....

    Tijdens het oriënterende gesprek, waarvoor alle tijd werd genomen, hebben wij onze wensen voor de tuin kenbaar gemaakt en daarin ook aangegeven dat wij zelf ook graag mee wilde werken om kosten te besparen. Dit was geen probleem! Dit gesprek is vervolgens vertaald naar een mooi ontwerp en een zeer uitgebreide gespecificeerde prijsopgave.

    Door jullie flexibele instelling is het uiteindelijk een tuin geworden waar we blij mee zijn. Er is netjes gewerkt en wij hebben de samenwerking met jullie absoluut als positief, leuk en super gezellig ervaren.

    Familie Middelkoop
    Familie Middelkoop Boven-Hardinxveld

BEKIJK MEER PROJECTEN IN DE CATEGORIE: