In Werkendam was er een vervelende situatie ontstaan voor de bewoners. Ze hadden al een tuinontwerp en de materialen maar door omstandigheden ontbrak het aan hoveniers om de tuin aan te leggen. Samen met de bewoners hebben we onze vakmannen een prachtige achtertuin aangelegd helemaal passend bij de bestaande plannen.

We creëren verhoogde bloembakken van patioblokken waarbij de “knikken” uiteraard keurig in verstek gezaagd zijn. De lichte tegels worden in wildverband gelegd en vormen een mooi contrast tegen de antraciet patioblokken. Als groen element zien we kunstgras terug en aan de zijkanten staan veel bestaande bloeiende planten en struiken.

Locatie:

Vlet
Werkendam

 • "Nadat we een aanbouw hadden laten zetten, was er van de tuin niet veel over. Het tuinontwerp had mijn vouw van internet gehaald en ik had inmiddels al materialen besteld. Degene waar ik de tuin mee zou aanleggen kon echter niet meer tillen, dus had ik een probleem.

  Het was net voor de bouwvak en ik ging rondbellen. Hoveniers bedrijf den Dunnen werd geadviseerd en ze hadden nog een gaatje vrij.

  Ik zou zelf meehelpen en op maandag stonden er netjes 2 heren bij mij aan de deur. Tijdens het bespreken van het ontwerp, gaven zij gelijk een aantal tips. Ze waren heel professioneel en elk probleempje werd in overleg opgelost. Materiaal wat ik tekort kwam, namen zij mee (zand, grond, kunstgras).

  Na 3 dagen had ik een fantastische tuin. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn tuin gemaakt is en we genieten nog dagelijks van het resultaat. Hoveniers bedrijf Den Dunnen hartelijk dank voor jullie professionele aanpak!”

  Vlet
  Vlet Werkendam

BEKIJK MEER PROJECTEN IN DE CATEGORIE: