Den Dunnen Hoveniers logo

Tuin, Boven-Hardinxveld

Projectbeschrijving

In de nieuwbouwwijk “De Morgenslag” hebben we al verschillende klussen mogen uitvoeren. Bij deze woning hebben we de voortuin, het pad langs het huis en de achtertuin helemaal mogen realiseren.

In de voortuin hebben we bakken gemaakt met pluimhortensia en verbena. Voor deze bak staan twee sierappels in leivorm. Deze bomen bloeien mooi in het voorjaar. De rode appeltjes blijven heel de winter hangen, de boom heeft het hele jaar kleur. De rest van de voortuin en het zijpad is aangelegd met basalt split, dit sluit mooi aan bij de voortuin van de buren. De split leggen we in kunststof korven zodat het netjes blijft liggen en je er gemakkelijk overheen kan rijden en lopen.

In de achtertuin zien we de tinten van de voortuin terug in de bestrating. We maken hier gebruik van grote rechthoekige tegels waarbij we onder de overkapping een iets donkere tegel plaatsen. Achterin de tuin leggen we kunstgras waarop de trampoline staat. De scheiding tussen het kunstgras en de bestrating wordt gevormd door een plantenbak. Deze plantenbak is gemaakt van dezelfde tegels als de bestrating en wordt afgewerkt met hetzelfde hout als de schutting. Zowel de voortuin als de achtertuin is onderhoudsvriendelijk met leuke groene accenten.

Locatie
Lijnbaan Boven-Hardinxveld
Foto's
actief sinds
Sinds 2012 actief
tuinen ontworpen
1500+
Tuinen ontworpen
1000+
Tuinen aangelegd
250+
Tuinen onderhouden
menu