Den Dunnen Hoveniers logo

Achtertuin, Boven-Hardinxveld

Projectbeschrijving

In de Weteringstraat was het tijd voor een volledige vervanging van de achtertuin. We hebben de schutting en de hele achtertuin aangelegd volgens de wensen van deze klant.

De schutting bestaat uit dikke Larix palen met zwarte potdekseldelen. Hierdoor krijgt de schutting een stoere en robuuste uitstraling. De dikke Larix palen zien we weer terug in de pergola die voorin de tuin geplaatst is. Achterin de tuin hebben we een vlonder aan het water gemaakt. Langs de schutting is een hoge border gecreëerd met een stukje kunstgras. Als bestrating ziet u oud gebakken klinkers die mooi combineren met de grote 60 x 60 tegels. Bij de achterdeur overbruggen we het hoogteverschil met twee hardstenen tegels.

De beplanting bestaat uit de groenblijvende prunus hagen gecombineerd met schitterende bloeiende planten. In de border zien we de stamrozen in wit, roze en paars met daarbij de lavendel die ook in deze diverse kleuren is uitgevoerd. Verder zien we hortensia, vrouwenmantel en de liriope met haar prachtige langwerpige paarse bloeivorm.

Locatie
Weteringstraat Boven-Hardinxveld
Foto's
actief sinds
Sinds 2012 actief
tuinen ontworpen
1500+
Tuinen ontworpen
1000+
Tuinen aangelegd
250+
Tuinen onderhouden
menu