Over den Dunnen Hoveniers

Den Dunnen Hoveniers is een veelzijdig hoveniersbedrijf dat gevestigd is in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn gestart op 1 april 2012. Na ruime ervaring bij andere collega hoveniers heb ik, Bastiaan den Dunnen, het hoveniersbedrijf opgericht. Samen met mijn broer Cornelis den Dunnen zijn wij een enthousiast en vakbekwaam team met passie voor alles wat groeit en bloeit.

Wij staan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wanneer wij klaar zijn met uw tuin zien we graag dat u tevreden terugkijkt op de samenwerking en dat u tevreden bent met het geleverde resultaat. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

 

Den Dunnen Hoveniers brengt de natuur dichter bij huis!

Keurmerken

 • Bastiaan den Dunnen
  Bastiaan den Dunnen Eigenaar / Vakbekwaam Hovenier

  Ik ben Bastiaan den Dunnen. Na de middelbare school heb ik de hoveniersopleiding gevolgd op het Wellant College in Houten. Naast deze opleiding heb ik altijd bij een hovenier gewerkt, waar ik de theorie in praktijk kon brengen. Sinds 1 april 2012 heb ik het bedrijf Den Dunnen Hoveniers opgestart en werk ik samen met mijn broer.

 • Cornelis den Dunnen
  Cornelis den Dunnen Medewerker / Vakbekwaam Hovenier

  Mijn naam is Cornelis den Dunnen. Na de middelbare school heb ik de hoveniersopleiding gevolgd op het Wellant College in Houten. Tijdens deze opleiding kon ik alles wat ik leerde in de praktijk brengen bij een hovenier waar ik toen werkte. Toen mijn broer in 2012 een hoveniersbedrijf opstartte, ben ik bij hem in dienst getreden als hovenier. Ik ben degene die de tuinen ontwerpt, uiteraard geheel naar wens van de klant.

 • Gert-Jan Klompenmaker
  Gert-Jan Klompenmaker Medewerker / Vakbekwaam Hovenier

  Mijn naam is Gert-Jan Klompenmaker. Na de middelbare school heb ik als timmerman gewerkt. Daarna heb ik op het Wellant College de hoveniersopleiding gevolgd en heb ik als hovenier veel ervaring opgedaan. Sinds juni 2017 werk ik bij Den Dunnen Hoveniers. Ik vind het leuk om mijn ervaring als timmerman ook toe kan passen in het veelzijdige werk als hovenier.

   

 • Cors de Bruin
  Cors de Bruin Medewerker / Leerling

  Mijn naam is Cors de Bruin. In 2018 heb ik examen gedaan op het Wellant College in Ottoland. Na de middelbare school ben ik de hoveniersopleiding op het Wellant College in Houten gaan volgen. Één dag in de week ga ik naar school en de andere 4 dagen werk ik bij Den Dunnen Hoveniers. Ik hoop hier nog veel te leren en veel ervaring op te doen.

 • Bas Jan Versloot
  Bas Jan Versloot Medewerker / Leerling

  Ik ben Bas Jan Versloot. In 2018 heb ik examen gedaan op ’t Gilde in Gorinchem. Daarna ben ik gestart met de hoveniersopleiding op het Wellant College in Houten. Ik ga één dag in de week naar school en 4 dagen werk ik bij Den Dunnen Hoveniers. Ik vind het fijn om de theorie die ik op school leer, gelijk in praktijk te brengen.