Nieuwe tuin in 2019?

In de winter wordt er niet vaak aan de tuin gedacht. Maar dit is juist het seizoen om tuinplannen te maken. Door nu plannen te maken en in gesprek te komen, kunnen we u in 2019 goed helpen en geniet u in het voorjaar al van uw nieuwe tuin. Veel mensen beginnen in het voorjaar pas aan de tuin te denken, dat is juist een drukke periode waarin we uw tuin wellicht niet meer kunnen inplannen.

Wij adviseren om nu tuinplannen te maken. Uw ideeën kunt u gemakkelijk verzamelen via tijdschriften of Pinterest, maar ook als u zelf nog geen idee heeft, is dit geen probleem. Wij komen graag bij u langs om te praten over de mogelijkheden van uw tuin. Gezamenlijk maken we de beste indeling die past bij de manier waarop u de tuin wil gebruiken. We maken een ontwerp en offerte geheel op maat.

Bij akkoord kunnen we de werkzaamheden direct inplannen. Zo weet u zeker dat uw tuin voor een bepaalde datum af is. Soms kiezen klanten ervoor om een deel van de werkzaamheden al in de winter uit te laten voeren, zodat in het voorjaar alleen de beplanting nog maar aangebracht hoeft te worden. In de winter wordt de tuin vaak niet actief gebruikt, hierdoor ervaart u minder overlast als onze hoveniers bezig zijn met de aanleg van uw droomtuin.

Recente berichten