• Onze achtertuin was geheel betegeld en heeft een beperkte afmeting. Qua sfeer hadden we onze ideale achtertuin al een poosje in ons hoofd maar om al die plannen te verwerken in onze tuin was toch wat moeilijker. Na wat gesprekken met Den Dunnen Hoveniers hadden we een mooi plan liggen voor een nieuwe achtertuin.

  Alles is keurig en tot in de kleinste details uitgevoerd en inmiddels genieten we al een poosje van een kleurrijke, groene en praktische achtertuin.

  Familie Dekker
  Familie Dekker Boven Hardinxveld
 • In het voorjaar wilden we graag een nieuwe voortuin aan laten leggen. We gingen advies inwinnen bij Den Dunnen Hoveniers. Zij kwamen voor een gesprek om onze wensen helder te krijgen. Zelf wisten we niet precies hoe we het wilden, maar zij hadden boeken mee om voorbeelden te laten zien. Aan de hand daarvan en hun deskundig advies kwam er een schitterend ontwerp uit!


  Er werd een tekening gemaakt zodat we een goede voorstelling konden maken. We kwamen tot de conclusie dat we toch wat meer ‘groen’ in de tuin wilde, en de tekening werd zonder problemen aangepast. Na enkele weken werd de tuin aangelegd door Den Dunnen Hoveniers. Zij hebben fantastisch werk geleverd. Naast de aanleg, kregen we ook advies over de verzorging en onderhoud van de tuin. We zijn tot op heden erg enthousiast over de tuin en krijgen veel complimenten.

  Familie Vermeulen
  Familie Vermeulen Boven-Hardinxveld
 • Hoveniersbedrijf den Dunnen heeft onze achtertuin grondig aangepakt en tot een fraai geheel gemaakt wat helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Het was dan voor ons ook vanzelfsprekend het bedrijf te vragen mee te denken voor de veranderingen aan de voortuin. De vertrouwde aanpak was dat we op een prettige manier bevraagd werden over het gebruik, functie en het toekomstig onderhoud aan de tuin. Daarna werd een schets gemaakt die met ons werd doorgesproken. Bij de voorbereiding werd goed stil gestaan bij de verschillen in kwaliteit van de materialen.

  Tijdens de uitvoering viel het ons op dat er niet alleen nauwkeurig gewerkt werd, maar ook netjes. Het was vrijwel nooit een rommel, want aan het einde van de werkdag werd alles aangeveegd en opgeruimd. Het ontwerp en de kosten werden goed in de hand gehouden. Áls er al sprake was van een afwijking, dan werd dat ruim van tevoren besproken, zodat we nooit voor verrassingen kwamen te staan.

  Samenvattend willen we anderen meegeven dat Hoveniersbedrijf den Dunnen een tuinontwerp voorlegt wat in eerste instantie misschien niet het goedkoopste lijkt, maar op de langere termijn wel het meest duurzaam en voordelig is. Tezamen met de plantenkeuze en zorgvuldige aanleg krijgt u een tuin waar u nog heel veel jaren plezier van zult hebben.

  Parallelweg
  Parallelweg Hardinxveld-Giessendam
 • Een zandbak als tuin was niet echt onze wens bij onze nieuwbouwwoning, maar ja wat dan wel. Bas den Dunnen bellen....

  Tijdens het oriënterende gesprek, waarvoor alle tijd werd genomen, hebben wij onze wensen voor de tuin kenbaar gemaakt en daarin ook aangegeven dat wij zelf ook graag mee wilde werken om kosten te besparen. Dit was geen probleem! Dit gesprek is vervolgens vertaald naar een mooi ontwerp en een zeer uitgebreide gespecificeerde prijsopgave.

  Door jullie flexibele instelling is het uiteindelijk een tuin geworden waar we blij mee zijn. Er is netjes gewerkt en wij hebben de samenwerking met jullie absoluut als positief, leuk en super gezellig ervaren.

  Familie Middelkoop
  Familie Middelkoop Boven-Hardinxveld
 • Wij hebben door Den Dunnen onze voor en achtertuin aan laten leggen. We hebben als eerst een tweetal prettige gesprekken gehad over ons tuinontwerp en daarbij heeft Bas enkele nuttige tips en leuke ideeën aangedragen. Ook onze eigen inbreng werd gewaardeerd.

  Één van de speerpunten in het ontwerp was het waterprobleem dat ontstaat bij hevige regenval.  Alles bij elkaar zijn we tot een fraai ontwerp gekomen. Daarnaast hadden wij een grote wens op in één bepaalde week de tuin aan wilde laten leggen en daar was hij dan ook flexibel in. Wat onder andere leuk was, was om zelf mee te werken met het aanleggen van de tuin. Het grote voordeel is dat er tijdens het werk nog dingen naar onze wens aangepast konden worden.

  Kortom, we zijn zeer tevreden over het geleverde werk van de drie mannen.

  Familie van Velzen
  Familie van Velzen Boven-Hardinxveld
 • De gesprekken die wij met Bas den Dunnen voerden hebben wij als informatief, vertrouwenwekkend en plezierig ervaren. In communicatief opzicht beoordeelden we hem als uitstekend. We lieten ons informeren over enkele andere door hem uitgevoerde projecten en zo ontstond het beeld van een gemotiveerde hovenier voor wie geen moeite te veel is. Een gedegen vakman die goed werk levert.

  Bij de uitvoering van de werkzaamheden is dit alles alleen maar bevestigd. De goede communicatie bleef voortduren. Afstemmen, keuzes overwegen en bijstellen, telkens als het nodig was, werd het overleg gezocht. En nu, nadat er heel veel werk is verzet, kunnen we terugkijken op het resultaat. En daarvan zeggen we: dat ziet er goed uit. We zijn er heel blij mee.
  Den Dunnen Hoveniers heeft aan onze verwachtingen voldaan. Het is een bedrijf van klasse.

  Vrijheer van Eslaan
  Vrijheer van Eslaan Papendrecht
 • Op maandag 2 mei was de achtertuin van ons nieuwbouwhuis in Gouda nog een bak vol met bagger. Wij hadden Den Dunnen Hoveniers gevraagd om er een mooie en praktische tuin voor ons kleine zoontje van te maken.

  Binnen drie dagen was de klus al geklaard. Wij staan verbaasd over de snelle en accurate manier van werken van Den Dunnen Hoveniers. Wij hadden een paar specifieke elementen die we graag in onze tuin wilden hebben, zoals: oude tegeltjes, een oud hekwerk als poort.

  Den Dunnen hoveniers vindt niets te lastig, maar denkt altijd mee in oplossingen. Wij kunnen iedereen aanraden deze mannen iets moois van de tuin te laten maken.

  Tegelbakkerssteegje
  Tegelbakkerssteegje Gouda
 • “In juni 2016 zijn we gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning in het project Morgenslag in Boven-Hardinxveld. Aangezien op de kavels het principe van welstandsvrij bouwen van toepassing was, hebben wij ons “droomhuis” met onze eigen interpretatie kunnen realiseren in een prachtige omgeving. “Morgenslag – Mijn plek”!

  Uiteraard is de tuin ook een heel belangrijk onderdeel van de finishing touch! Wij zijn met Den Dunnen Hoveniers in contact gekomen, omdat ze al meerdere tuinen op het project Morgenslag hadden gerealiseerd. Na een aantal gesprekken en plannen/ontwerpen maken, ontstond er snel een “klik” en het juiste gevoel bij Den Dunnen Hoveniers.

  Gezamenlijk zijn we tot een mooi ontwerp gekomen met een aantal “gewaagde” keuzes; stelconplaten gecombineerd met Zeegrind, grijze betonbielzen, schanskorven, gras, beukenhaagje en een strak hekwerk met Hedera Hibernica op de tuinafscheiding. Het werk is door de gebroeders Den Dunnen op een professionele manier uitgevoerd en ook de communicatie en de korte lijnen is door ons erg gewaardeerd.

  Kortom: wij zijn erg tevreden over onze strakke tuin die perfect past bij ons huis en waar we met ons gezin heerlijk kunnen vertoeven. De schuifpui open en de tuin is onderdeel van onze woonkamer!!  Den Dunnen Hoveniers is dus wat ons betreft een echte aanrader.”

  Lijnbaan
  Lijnbaan Boven-Hardinxveld
 • "Nadat we een aanbouw hadden laten zetten, was er van de tuin niet veel over. Het tuinontwerp had mijn vouw van internet gehaald en ik had inmiddels al materialen besteld. Degene waar ik de tuin mee zou aanleggen kon echter niet meer tillen, dus had ik een probleem.

  Het was net voor de bouwvak en ik ging rondbellen. Hoveniers bedrijf den Dunnen werd geadviseerd en ze hadden nog een gaatje vrij.

  Ik zou zelf meehelpen en op maandag stonden er netjes 2 heren bij mij aan de deur. Tijdens het bespreken van het ontwerp, gaven zij gelijk een aantal tips. Ze waren heel professioneel en elk probleempje werd in overleg opgelost. Materiaal wat ik tekort kwam, namen zij mee (zand, grond, kunstgras).

  Na 3 dagen had ik een fantastische tuin. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn tuin gemaakt is en we genieten nog dagelijks van het resultaat. Hoveniers bedrijf Den Dunnen hartelijk dank voor jullie professionele aanpak!”

  Vlet
  Vlet Werkendam
 • Nadat Bas den Dunnen voor ons een ontwerptekening heeft gemaakt voor de aanleg van onze tuin, waren we gelijk heel enthousiast. Hij vertelde en visualiseerde gelijk de hele tuin met al enige detail over beplanting, bloemen, tegelwerk en schutting. De aanleg ging heel snel en altijd goed in overleg! Wij zijn heel blij met onze tuin en de kinderen ook.”

  Familie. Aanen
  Familie. Aanen Boven-Hardinxveld
 • Verzakkingen, wateroverlast na hevige buien, weinig zitruimte en het ontbreken van tuinverlichting waren redenen om onze achtertuin eens grondig te vernieuwen. We begonnen met het vormen van ideeën, maar al snel kwamen we erachter dat we daarbij professionele hulp konden gebruiken.

  In een oriënterend gesprek waarvoor alle tijd werd genomen, merkten we al snel dat er een klik was. We voelden ons goed begrepen en voor praktische problemen bleken allerlei creatieve en leuke oplossingen mogelijk, waarbij ook de eigen inbreng geen probleem is. De meerwaarde die Hoveniersbedrijf den Dunnen biedt, was direct duidelijk.

  Het aanleggen van de nieuwe achtertuin ging snel en professioneel. Kosten noch moeite worden gespaard om vakwerk te leveren. De mogelijkheid om zelf actief mee te helpen wordt door ons erg gewaardeerd. Het was erg gezellig om met jullie samen te werken! We zijn trots op onze nieuwe achtertuin en we genieten er elke dag van!

  Familie van Tent
  Familie van Tent