In-lite verlichting

Waarom tuinverlichting?

Bij de aanleg van een tuin wordt de verlichting soms vergeten. In de zomer wordt dit niet gemist maar in het najaar is dat vaak een ander verhaal. Tuinverlichting geeft sfeer, maar is ook erg praktisch.

Praktische tuinverlichting

Deze verlichting is belangrijk om in het donker veilig naar de schuur of berging te lopen. Verlichting van een pad, oprit of een schuur zorgt ervoor dat je ziet waar je loopt. Verlichting zorgt er ook voor dat je het ziet als er iemand achterom komt en zorgt voor een veilig gevoel. Denk zeker ook aan het verlichten van opstapjes of trapjes in de tuin. Je weet zelf dat ze er zitten maar je gasten of de postbode misschien niet. Het missen van een opstapje kan voor lelijke valpartijen zorgen.

Sfeerverlichting

De sfeerverlichting zorgt ervoor dat de tuin er vanuit binnen gezellig uitziet. Vaak worden bomen en bijzondere struiken of grassen met spots uitgelicht. Op een muur of schutting plaatsen we vaak lampen om de diepte van de tuin te benadrukken. Deze wandlampen kunnen we ook doortrekken naar de woning zodat de tuin en woning qua verlichting ook eenheid vormen.

voortuin-hardinxveld-verlicht
achtertuin-hardinxveld-verlicht

Waarom In-lite?

Er zijn veel systemen tuinverlichting op de markt. Wij adviseren om gebruik te maken van In-lite. De belangrijkste redenen hiervan zijn:

  • De kwaliteit is erg goed en In-lite geeft 5 jaar garantie
  • In-lite werkt op 12 volt laagspanning en is veilig voor huisdieren en kinderen
  • Er is een ruime keuze in lampen voor iedere woonstijl en alle lampen zijn met elkaar te combineren.
  • Het systeem is gemakkelijk uit te breiden. U kunt bijvoorbeeld beginnen met 2 buitenspots en later eenvoudig verlichting laten bijplaatsen.

Wilt u weten hoe tuinverlichting in uw tuin zou passen? Maak dan een afspraak!

Recente berichten